Четвер, 28 березня 2024, 17:01
Повна версія сайту
;

Щотижневі наради в мерії проводитимуться у новому форматі

14:34 13.06.2018    Коментарі  
 

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко наголосив - щотижневі наради тепер проводитиме в іншому форматі.

Вони будуть на 7 ранку щовівторка, щоб відповідальні особи швидше приступали до робіт на міських об’єктах.

Спочатку заслуховуватимуть проектантів і виконавців всіх проектів, котрі робляться в місті, строки виконання, проблеми та інші нагальні питання. Далі заслуховуватимуть доповіді керівників комунальних підприємств і переходитимуть до обговорення інших нагальних питань - зібраних звернень під час зустрічі міського голови з населенням у дворах, депутатських запитів та проблем, піднятих у ЗМІ.

Окрім того він зазначив, що всі роботи, які проводяться в місті, мають здаватися в ідеальному стані, а координація має бути між усіма - проектантами, виконавцями і комунальними підприємствами. 

- Ми не виконуємо якийсь окремий об’єм робіт, ми робимо міський простір зручним, комфортним, приємним і прийнятним для містян. Якщо ми щось робимо - то робимо це ідеально. От до прикладу, міждворові проїзди і ремонти у дворах. Місто вже вклало близько 2 мільйонів гривень у ремонт асфальту і тротуарів, але підрядник не вивіз за собою сміття. ЖЕК, в свою чергу, не прибрав пісок і не завіз ґрунт для клумби. Все це призводить до того, що цей простір не виглядає так, як мав би.

Якщо би ми зробили все стандартизовано - ми одразу би отримали загальний результат. Потрібно всюди наводити ідеальний лад. Я рекомендую і закликаю залучати й мешканців на спільні толоки у дворах разом з ЖЕКами. Щоб вони теж висаджували квіти і облаштовували клумби.

У нас буде абсолютно інший комфортний простір, де і громада, і комунальники разом працюватимуть аби в місті було затишно, - сказав Владислав Атрошенко на ранковій нараді в муніципалітеті 12 червня.


Автор: Прес-служба Чернігівської міської ради
Коментарів ще немає