Четвер, 18 квітня 2024, 08:43
Повна версія сайту
;

У Чернігові тривають ремонти дорожнього покриття

08:17 14.06.2018    Коментарі  
 

У Чернігові тривають ремонтні роботи дорожнього покриття. З 8 червня розпочався ремонт дороги по вул. Незалежності. У зв’язку з проведенням асфальтування цієї вулиці рух транспортних засобів тимчасово перекритий і в маршрутну мережу громадського транспорту внесені зміни.

З самого ранку до вечора тут працює дорожня техніка. Роботи на цій ділянці планується завершити до 15 червня.

Наступною ремонтуватиметься вулиця 1-го Травня, зокрема, дорога, що веде до міського пологового будинку. Про це повідомив Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко вчора, 12 червня, на ранковій нараді. Він зазначив, що всі роботи повинні бути зроблені вчасно та якісно.

Нагадаємо, що у Чернігові визначені адреси, за якими цього року виконуватимуться поточні ремонти доріг. У перелік увійшли такі вулиці: Шевченка - 4 км, Толстого - 2,8 км, Ріпкінська - 650 м, Малиновського (заїзд на фабрику) - 1 км, Музикальна (яка зв’язує вул. Толстого і І. Мазепи) - 650 м, пр. Миру (від вул. Льотна до перехрестя з обласною лікарнею) - 1,8 км, 1 Травня (за потреби робитиметься частинами) - 3,7 км, Молодчого (вул. Шевченка – пр. Перемоги) – 1,1 км, Дніпровська – 960 м.

А також ділянки вулиць: Кільцева – до 2 км, Незалежності – 800 м, Гагаріна (від вул. Глібова до місця розвороту тролейбусів) – 900 м, Музейна - 0,4 км, Лісковицька – 1,1 км, Жабинського - 1,2 км, Старобілоуська - 800 м, Самоквасова - 700 м, Текстильників - 800 м. За цими адресами робитиметься поточний ремонт доріг суцільним шаром асфальту. А ямкові ремонти та ремонти струменевим методом охоплять решту усіх доріг міста з твердим покриттям.


Автор: Прес-служба Чернігівської міської ради
Коментарів ще немає