Четвер, 18 квітня 2024, 17:51
Повна версія сайту
;

19 червня - чергове засідання Громадської ради при ОДА

09:55 14.06.2018    Коментарі  
 

Чергове засідання Громадської ради при облдержадміністрації заплановано на 19 червня. Цю дату визначили під час засідання президії Громадської ради, що відбулося вчора, 13 червня.

Члени президії також обговорили та погодили порядок денний зборів.

Серед питань, що розглянуть на засіданні ГР, — звернення до облдержадміністрації та облради щодо створення Центру реабілітації учасників АТО. Підтримає ГР і звернення до народних депутатів від Чернігівщини, Комітету ВРУ з питань свободи слова та інформаційної політики, Міністерства інформаційної політики, громадських рад при Нацраді з питань телебачення та радіомовлення, Сумській, Харківській та Одеській  ОДА про внесення змін до Закону України «Про телебачення і радіомовлення» щодо запровадження спрощеної процедури надання дозволів на теле- і радіомовлення у прикордонних областях України.

Громадськість також хвилює робота з підготовки заявки з приводу внесення об’єктів Чернігівщини до списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. Відтак, на збори вирішили заросити голову профільної робочої групи — першого заступника голови облради Валентина Мельничука і заступника голови ОДА Наталію Романову, аби посадовці прояснили ситуацію.

Ще одне звернення до ОДА та облради — стосовно ситуації в області з забезпеченням інвалідів, соціально-незахищених верств населення безкоштовним діагностичним обстеженням на комп’ютерному томографі можуть підтримати на наступному засіданні. Це відбудеться, якщо профільний комітет напрацює відповідне звернення.


Автор: Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації
Коментарів ще немає