Четвер, 28 березня 2024, 21:05
Повна версія сайту
;

Поліція шукає чоловіка, котрий вдарив водія маршрутки

13:08 14.06.2018    Коментарі  
 

В результаті автопригоди тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості отримали п’ятеро пасажирів. 

13 червня до поліції надійшло повідомлення, що в Чернігові по вулиці Шевченка сталася ДТП з травмованими.

На місце події прибула слідчо-оперативна група та медики, які доставили до лікувальних закладів п’ятьох пасажирів з травмами різного ступеня тяжкості.

Як пояснив поліції водій маршрутки, один з пасажирів забажав, щоб водій зупинив транспорт у невстановленому місці. Після отриманої відмови чоловік почав штовханину з водієм, в результаті чого той не впорався з керуванням та здійснив наїзд на придорожню електроопору.

Наразі поліція встановлює особу бешкетника, який своїми діями поставив під загрозу життя і здоров’я пасажирів і водія.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) - карається штрафом від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Триває досудове розслідування.


Автор: Сектор комунікації поліції Чернігівської області
Коментарів ще немає