П'ятниця, 19 квітня 2024, 08:28
Повна версія сайту
;

Аварію біля переправи спричинив учасник бойових дій?

13:02 15.06.2018    Коментарі  
 

14 червня близько 17-ї години в районі Бобровиця біля переправи сталася аварія. Маршрутний автобус №46 врізався в стовп. Постраждало 8 пасажирів. 

Віталій Копистко, прес-офіцер патрульної поліції: «Один з наших екіпажів патрульної поліції отримав інформацію, що на вулиці Шевченка сталося дорожньо-транспортна пригода з постраждалими. Вже за 2 хвилини вони були на місці події і одразу кинулися допомагати постраждалим, витягували їх з автобуса. Потім, коли під’їхав ще один екіпаж патрульної, почали опитувати пасажирів та водія. Патрульні з’ясували, що один з пасажирів почав бити водія автобуса, через те, що йому нібито не дали змогу вийти там, де йому хотілося, а не на зупинці громадського транспорту». 

Микола Пилипович, водій: «Я їхав по маршруту. Зі мною їхав пасажир – учасник бойових дій. Він мені пред’явив посвідчення. Чоловік просив, щоб я йому тут зупинив. Я не зупинив, тоді він почав битися – вдарив мене в обличчя. Я втратив свідомість. Ну як, не повністю втратив свідомість, а орієнтування і врізався в стовп».

За медичною допомогою звернулося 8 пасажирів. Їх трьома каретами «швидкої» доправили до 2-ї міської та обласної лікарні.

Віталій Копистко: «Ушкодження були різного ступеня. За словами співробітників патрульної, у когось було розбите обличчя, хтось в вдарився, а у когось були просто якісь забої».

Водій автобусу каже, молодий чоловік на вигляд мав 25-30 років, в автобус зайшов біля супермаркету на вулиці Рокоссовського.

В салоні на момент аварії було 10-15 людей. Пасажири намагалися затримати чоловіка, проте той втік з місця події.

Причина аварії наразі встановлюють правоохоронці. Тривають слідчі дії.

Сюжет телеканалу "Дитинець"



Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає