Вівторок, 16 квітня 2024, 10:07
Повна версія сайту
;

На Чернігівщині урочисто відкрили підрозділ місцевої пожежної охорони

16:35 15.06.2018    Коментарі  
 

15 червня у с. Козацьке Бобровицького району Чернігівської області урочисто відкрили підрозділ місцевої пожежної охорони. У заході взяли керівництво Чернігівської обласної ради, райдержадміністрації, Управління ДСНС України у Чернігівській області, Бобровицької міської об`єднаної територіальної громади, товариства "Козацьке", а також почесні гості та громадськість.

Слід зазначити, що до штату підрозділу увійшли 7 вогнеборців, які забезпечуватимуть пожежну та техногенну безпеку на території 7 населених пунктів Бобровицького району. У цілодобовому режимі нестимуть службу 2 вогнеборців.

З теплими вітальними словами до громади, почесних гостей звернулися заступник голови Чернігівської обласної ради Арсен Дідур, голови райдержадміністрації та Бобровицької міської об`єднаної територіальної громади Василь Кучерина і Тетяна Ковчежнюк, директор товариства "Козацьке" Сергій Чубовський.

" Надійними помічниками рятувальників ДСНС України є вогнеборці місцевих пожежних команд. Створення протипожежних формувань на території об'єднаних територіальних громад дозволяє оперативно рятувати життя та майно людей, реагувати на пожежі й інші надзвичайні події та забезпечувати надійний та ефективний протипожежний захист прилеглих населених пунктів, територій, екологічних систем тощо. Вітаю особовий склад підрозділу із початком нелегкої, проте важливої і вкрай необхідної для наших співвітчизників роботи. Бажаю успіхів у професійній діяльності та якомога менше тривожних викликів", - зазначив в своєму виступі заступник начальника Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області полковник служби цивільного захисту Олександр Нагуло.

В ході урочистостей особовий склад новоствореної Козацької місцевої пожежної команди отримав від керівництва УДСНС України у Чернігівській області сертифікат і ключі на пожежно-рятувальний автомобіль, посвідчення про проходження спеціальної підготовки, від районної державної адміністрації - 3 комплекти бойового одягу, а також від почесних гостей та громади інші подарунки та побутову техніку для забезпечення потреб особового складу під час несення цілодобового чергування. Символічний ключ для відкриття новоствореної пожежної команди вручила керівнику підрозділу голова Бобровицької міської об`єднаної територіальної громади Тетяна Ковчежнюк.

Після урочистого перерізання стрічки, почесні гості мали змогу оглянути приміщення підрозділу, ознайомитися з технікою та озброєнням рятувальників, а вихованці місцевого навчального закладу подарували гостям свята запальний український танок.

На завершення урочистостей настоятель Свято-Миколаївської церкви протоієрей Микола Лях освятив особовий склад, техніку та приміщення Козацької місцевої команди.


Автор: УДСНС у Чернігівській області
Коментарів ще немає