Субота, 20 квітня 2024, 00:32
Повна версія сайту
;

У Чернігові офіційно відкрили пляжний сезон

08:28 18.06.2018    Коментарі  
 

У Чернігові 16 червня на пляжі «Золотий берег» відбулось відкриття пляжного сезону 2018 року, у якому взяв участь Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко. Вітаючи усіх присутніх, міський голова побажав усім приємного відпочинку та гарного пляжного сезону. 

Купальний сезон у місті відкрився І-м фестивалем пляжного спорту "Beach games Chernihiv". У рамках цього фестивалю відбулися міський турнір з пляжного футболу, відкритий міський кубок з вуличного баскетболу "Команда з вулиці", відкритий молодіжний чемпіонат міста з пляжного волейболу та літній чемпіонат з тенісу настільного "Open Air" серед юнаків і дівчат. Всі ці змагання проходили одночасно на різних спортивних майданчиках, що розташовані на території пляжу.

Крім того, працювали різні дитячі локації. Зокрема, майстер-класи з виготовлення квітів «Літні квіти своїми руками», аквагрим «Всі ми різні, всі ми цікаві», вікторина «Загадайко-відгадайко», гра пазли «Родзинка нашого міста» та розмальовка «Кольори літа» від Центральної бібліотечної системи.

Після офіційної частини відкриття пляжного сезону розпочалася концертна програма муніципального оркестру «Чернігів - бенд» Міського Палацу культури ім. В. Радченка.

Пізніше відбулися виступи центрів фітнесу та аеробіки - показові тренування з KengooJump-у, майстер-клас з жиму лежачі, міні-турнір «Народний жим 50 кг», показові виступи з крос фіту, конкурси та змагання з гирями. Крім того, розважальна концертна програма за участю солістів Міського палацу культури та інших колективів міста, нагородження переможців спортивних змагань, а також показові виступи та майстер-клас для всіх бажаючих з вуличних танців (сальса, бачата) від «DanceArtStudio».



Автор: Прес-служба Чернігівської міської ради
Коментарів ще немає