П'ятниця, 29 березня 2024, 03:52
Повна версія сайту
;

На вулиці Ціолковського п'яний водій скоїв ДТП

14:54 18.06.2018    Коментарі  
 

18 червня близько першої ночі один з екіпажів патрульної поліції отримав інформацію, що на вулиці Ціолковського поблизу автозаправної станції сталася дорожньо-транспортна пригода – автомобіль Daewoo зіткнувся з електроопорою. Постраждалих немає.

Прибувши на місце та поспілкувавшись з водієм, патрульні з’ясували, що він з якихось причин не впорався з керуванням і наїхав на відбійник. За яких саме обставин сталася аварія, чоловік пояснити не зміг.

Під час спілкування поліцейські звернули увагу, що у водія наявні зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння. Громадянин погодився на пропозицію правоохоронців пройти огляд на встановлення чи спростування факту алкогольного сп’яніння. Його доставили до медичного закладу.


У наркодиспансері алкотестер показав рівень алкоголю в організмі водія 1,62 проміле.

Патрульні склали на громадянина два адміністративних протоколи: за ст. 130 (керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного сп'яніння) та ст. 124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, дорожніх споруд чи іншого майна) Кодексу України про адміністративні правопорушення.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає