П'ятниця, 19 квітня 2024, 10:57
Повна версія сайту
;

Облрада оголосила конкурс на начальника КП

17:00 18.06.2018    Коментарі  
 

Управління комунального майна обласної ради оголошує конкурс на посаду начальника комунального підприємства «Новгород-Сіверське міжміське бюро технічної інвентаризації» Чернігівської обласної ради.

Вимоги до претендентів на заміщення вакантної посади: громадянство України; вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста, магістра; загальний стаж роботи не менше 15 років; вільне володіння державною мовою.

Особи, які відповідають основним кваліфікаційним вимогам і бажають взяти участь у конкурсі, подають такі документи:

-      заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних;

-      автобіографію, що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний телефон та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку;            

-      копії документів про освіту;

-      копії паспорта та ідентифікаційного коду, засвідчені кандидатом;

-      копію трудової книжки;

-      довідку про наявність або відсутність судимості;

-      декларацію про доходи відповідно до Закону України «Про запобігання корупції»;

-      презентацію розвитку підприємства строком на 3 (три) роки, у якій повинні бути відображені заходи, які вживатимуться кандидатом для забезпечення фінансово-господарської стабільності підприємства та підвищення ефективності його діяльності;

-      рекомендаційний лист довільної форми (за наявністю).

Строк подання документів: 30 календарних днів з дня оприлюднення оголошення про проведення конкурсу в Чернігівській обласній газеті «Деснянська правда» та на офіційному сайті управління комунального майна Чернігівської обласної ради.

З інформацією щодо діяльності комунального підприємства «Новгород-Сіверське міжміське бюро технічної інвентаризації» Чернігівської обласної ради можна ознайомитися на офіційному веб-сайті підприємства nsmbti.wixsite.com/nambti або в аналітичному відділі управління комунального майна Чернігівської обласної ради (м. Чернігів, просп. Миру, 43, тел. 77-51-71).

Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці надається у відділі правової та кадрової роботи Управління комунального майна Чернігівської обласної ради.

Заяви приймаються з 14 червня по 13 липня 2018 року включно за адресою: м. Чернігів, проспект Миру, 43, відділ правової та кадрової роботи, каб. 313, 316, тел. 676-408, 77-51-71.

Дата проведення конкурсу: 25 липня 2018 року.


Автор: Управління комунального майна Чернігівської обласної ради
Коментарів ще немає