Вівторок, 23 квітня 2024, 09:13
Повна версія сайту
;

У сквері Хмельницького збиралися чернігівські поети

08:00 20.06.2018    Коментарі  
 

16 червня поетичний бібліопростір "А+" Чернігівської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. В. Г. Короленка відбувся у сквері ім. Б. Хмельницького.

"Чарівна усмішка природи" – такою була тематика поетичної зустрічі. Тоді природа вирішила дійсно "усміхнутися", тому що перед початком заходу пішов сміливий дощ, і всіх здивував, але не злякав. Поетичний бібліопростір "А+" відбувся, не зважаючи на примхи погоди.

Ведуча заходу Наталія Утиро розповіла відпочиваючим у парку про історію створення поетичного бібліопростору "А+". Чернігівські поети: Лариса Дущак, Валентина Шеховцова, Віра Козлова, Юрій Слєсаренко, Лана Світко (Світлана Сусленко), Світлана Яснєва, Тетяна Тимошенко, Світлана Даниш, Валентина Григоренко, Вікторія читали свої вірші про природу. Зміст деяких віршів був про дощ, і це було справді цікаво.

У заході також взяли участь чернігівські майстрині: Лариса Ганенко, яка виготовляє чудові ляльки-мотанки, обереги кожної української родини; Віра Летошко створює картини-мініатюри – храми Чернігова, Олена Сластіонова власноруч робить чарівні жіночі прикраси, Ірина Лепеха дивувала інтер'єрною лялькою, Олена Мічкова запрошувала покуштувати імбирним розписним пряником. До речі, на кожному прянику написане побажання, яке здійснюється!

Протягом заходу з'явилися охочі почитати вірші. На сцені панувала поетична атмосфера, чернігівські поети з радістю дарували свою творчість мешканцям міста.


Автор: Чернігівська обласна універсальна наукова бібліотека імені В.Г. Короленка
Коментарів ще немає