Субота, 20 квітня 2024, 16:57
Повна версія сайту
;

У Варві кримінальна поліція викрила групу автокрадіїв

15:06 20.06.2018    Коментарі  
 

Двоє парубків викрадали мопед «Сузукі» у райцентрі та були затримані поліцією під час спроби угнати легковик «ВАЗ-2107». 

19 червня по допомогу до поліції звернувся власник легковика і повідомив, що вночі невідомі особи намагалися незаконно заволодіти його автомобілем «ВАЗ 2107».

На місце події прибула слідчо-оперативна група поліції і виявила транспортний засіб на відстані 300м від будинку господаря.

Опитавши сусідів та провівши подворові обходи, кримінальна поліція Варвинського відділення ГУНП в Чернігівській області в ході розшукових заходів викрила у скоєному двох парубків – жителя району та його подільника з сусідньої Полтавщини. Молодики у скоєному зізналися.

Перевіряючи зловмисників на причетність до скоєння аналогічних злочинів, оперативники встановили, що в ніч на 30 травня ці двоє у Варві незаконно заволоділи мопедом «Сузукі», який знаходився біля будинку власника. Мопед вилучено.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом) - карається штрафом від однієї тисячі до однієї тисячі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від трьох до п'яти років, або позбавленням волі на той самий строк.

Триває досудове розслідування.


Автор: Сектор комунікації поліції Чернігівської області
Коментарів ще немає