П'ятниця, 19 квітня 2024, 20:30
Повна версія сайту
;

Поліція Чернігова встановила, що 12 тисяч гривень у містянина поцупив підсобник

15:13 20.06.2018    Коментарі  
 

У приміщенні ангару із сумочки чернігівця зникло 12 тисяч гривень, коли поруч був наочно знайомий чоловік, що працював підсобником. Співробітники Чернігівського відділу поліції зібрали доказову базу, яка свідчить, що побоювання заявника справдилися — гроші поцупив саме підсобник.

Слідчо-оперативна група, яка працювала на місці події, вилучила сліди рук. Підсобник 26 років і раніше проблем із законом не мав, але у хлопця немає і постійної роботи.

Наразі поліція встановлює де перебуває молодик. На вигляд йому близько 25/28 років, зріст 180см, коротке руде волосся, руда борода, одягнутий у сірі шорти, босоніжки, сорочку світло-коричневого кольору.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка) - карається штрафом від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.


Автор: Сектор комунікації поліції Чернігівської області
Коментарів ще немає