П'ятниця, 26 квітня 2024, 16:11
Повна версія сайту
;

Місця, які необхідно відвідати у Києві

16:53 20.06.2018     
 

Імідж. Місто Київ – справжня знахідка для туриста. Населені пункти, у яких є стільки ж архітектурних, історичних та розважальних «локацій» як у Києві – можна перерахувати по пальцях. Саме тому, немає нічного дивного, що кожен день до столиці приїжджають тисячі туристів, спонукувані бажанням прогулятись вуличками цього чарівного міста й помилуватись його красотами.

Якщо ви вирішили відвідати Київ з цією метою, чи то просто, мимохідь завітали до столиці під час командирування, то вам варто ознайомитись із «локаціями», перерахованими за посиланням – це найбільш цікаві та мальовничі місця, які необхідно відвідати у Києві за будь яких обставин! Особливо, якщо ви потрапили до столиці уперше.

Як цікаво провести час у Києві – ТОП 3 місць, які обов’язково варто подивитись

У написаному вище абзаці, перейшовши за посиланням, ви зможете ознайомитись із детальним переліком цікавих - міст столиці. Нижче ж наведено лише ті місця, про які можна справедливо казати: «Якщо не бачив – не був у Києві!». Отже:

Головна вулиця України – «Хрещатик», та «Майдан Незалежності». Саме ці дві «локації» є справжніми символами міста Києва, які визнаються усіма людьми – незалежно від їх культурних, політичних, чи то релегіозних вподобань.

«Софійський Собор» та «Києво-Печерська лавра» – ці дві культові споруди заслуговують на вашу увагу, навіть якщо ви є представником «не християнських» релегіозних конфесій чи то атеїстом. По-перше, це – місця історичної спадщини, де зароджувалась українська культура. По-друге, вони просто являють собою фундаментальні та величні архітектурні споруди, на які варто подивитись хоча б раз у житті.

«Парк Вічної Слави» – не менше культове, з історичної точки зору місце, яке заслуговує на вашу увагу. Саме тут увіковічено подвиг українців, та представників інших національностей, які пліч о пліч боронили свободу під час кровавих років Другої Світової Війни. Окрім того, ця локація являє собою чаруючих зелений парк, я висот якого відкривається дивовижний вид на лівобережний Київ та Дніпро.

Оренда квартири подобово у Шевченківському районі Києва – як спосіб скрасити дозвілля

Варто розуміти, що Київ – то величний мегаполіс, якому властиві як «плюси», так і «мінуси» великого міста. Багатокілометрові автомобільні затори легко можуть зіпсувати ваш відпочинок, змусивши витратити декілька годин життя на проcтоювання у дорожній пробці. Особливо неприємні такі ситуації, якщо окрім дозвілля ви запланували ще й якісь «робочі» справи.

Що уникнути подібних випадків, варто зняти житло подобово у Шевченківському районі Києва, або у Печерському. Особливістю цих двох районів є перетинання усіх трьох ліній київського метрополітену, що дозволить вам потрапити будь-куди у столиці не біль ніж як за півгодини.

Окрім того, якщо ви вирішите орендувати квартиру у Шевченківському районі Києва – усі вище наведені «локації» будуть, як то кажуть – прямо у вас під домом. Знайти житло у Києві у Шевченківському районі подобово дешево можна за цим посиланням – правильно плануйте своє перебування у столиці, і тоді Київ залишить у вашій пам’яті лише приємні спогади.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі