Четвер, 25 квітня 2024, 02:37
Повна версія сайту
;

Рятувальники проводять профілактичні рейди місць масового відпочинку громадян у лісопаркових зонах та біля водойм

16:56 20.06.2018    Коментарі  
 

З метою недопущення виникнення пожеж у природних екосистемах, а також попередження трагічних випадків на водоймах Чернігівщини, 20-го червня фахівцями підрозділів Управління ДСНС України у Чернігівській області спільно з представниками регіональних мас-медіа проведені профілактичні рейди та патрулювання місць відпочинку громадян у лісопаркових зонах та біля водойм.

Рятувальники довели до відпочивальників вимоги правил пожежної та безпеки життєдіяльності. Звернули увагу, що в умовах високого класу пожежної небезпеки розведення багать у лісових масивах заборонено, а купатися необхідно лише у спеціально обладнаних місцях там де обстежено дно водойми та чергують рятувальники. Крім того, наведені приклади пожеж і трагічних випадків на водоймах, їх головні причини. Відпочиваючі з розумінням поставилось до таких заходів, уважно вислуховувало поради та рекомендації надзвичайників щодо першочергових дій у разі виникнення екстрених ситуацій та алгоритм надання допомоги постраждалим. Рятувальники вручили громадянам тематичні пам’ятки з основними вимогами безпеки.

Особливу увагу рятувальники приділили відпочиваючим з дітьми, зокрема радили пильно стежити за малечею, не залишати без належного нагляду та постійно контролювати їх розваги.


Автор: УДСНС у Чернігівській області
Коментарів ще немає