Неділя, 05 травня 2024, 09:39
Повна версія сайту
;

У соцмережах розкритикували проект турцентру у формі «равлика», що хочуть збудувати на в’їзді в Чернігів

10:21 21.06.2018    Коментарі  
 

Користувачі соціальних мереж розкритикували проект туристичного центру у форму «равлика», який планують побудувати на в’їзді в Чернігів.

Народний депутат Анна Романова,на своїй сторінці у Фейсбуці написала, що шокована тим,що міська влада вважає, що цей арт-об’єкт має приваблювати туристів до старовинного міста.

«У місті легенд Чернігові хочуть встановити на в’їзді, перед старовинним Єкатерининським собором «багатофункціональний арт-об’єкт». Мер міста вважає, що цей БЕТОННИЙ “арт-об’єкт” заманюватиме туристів до міста. А тепер - увага! Питання: Які асоціації у вас викликає цей арт-об’єкт?»,- пише Романова.

Користувачі соцмереж, під її дописом, висловили свою думку щодо «равлика».

Yes

Yes

Крім того, багато містян назвали цей арт-об’єкт «какашкою» та «прямою кишкою».

Yes

Yes

Як повідомлялося раніше, вчора, 20 червня, у Чернігівській міській раді обговорювали можливість встановити туристичний центр у формі «равлика» на в’їзді до Чернігова, біля Катерининської церкви. Цю ідею запропонував відомий бізнесмен Ігор Дідковський.

Ідея проекту полягає в тому, аби створити соціальний простір та ревіталізувати територію Дитинця. У планах бізнесмена на першому етапі - облаштувати відкриту сцену та інформаційний центр з рекламною туристичною продукцією.  Другий етап – це відкриття музею, акустичного залу, арткафе, магазину книг і сувенірів. Всі витрати на реалізацію проекту здійснюватимуться за рахунок власних коштів інвестора.

На думку міського голови, місту дійсно потрібні об’єкти, які можуть зацікавити людей та залучити якомога більше туристів. Владислав Атрошенко закликав депутатів міської ради ретельно опрацювати наданий проект та визначитися з цією пропозицією. 


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає