Четвер, 02 травня 2024, 00:46
Повна версія сайту
;

На березі Стрижня планують збудувати багатоповерхівки

15:20 21.06.2018    Коментарі 2  
 
фото з сайту Челайн

На березі річки Стрижень, у Чернігові, планують збудувати дві багатоповерхівки.

Питання про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою виноситиметься на чергову сесії Чернігівської міської ради.

Довіл на будівництво і обслуговування багатоквартирних житлових будинків за адресами вул. Коцюбинського, 84-а та проспект Перемоги, 107-а хоче отримати комунальне підприємство «Чернігівбудінвест».

У подальшому ці дві земельні ділянки планується передати у постійне користування.

Додамо, що місцеві жителі виступають проти майбутнього будівництва. Вони написали звернення на ім’я міського голови Владислава Атрошенка із проханням зняти ці питання з розгляду та накласти мораторій на забудову вищезазначених ділянок. Крім того, чернігівці просять зробити благоустрій на березі Стрижня на цій землі.

Також, на під’їздах містян з’явилися оголошення про забудову берега Стрижню. Бажаючих закликають допомогти захистити берегову зону від будівництва багатоповерхівок.

Цікаво, що близько 10 років тому на цій самій ділянці вже хотіли спорудити офісний центр. Але тоді люди і громадянська платформа «Сила громади» (координатором цієї платформи тоді був нинішній заступник Чернігівського міського голови Олександр Ломако) вийшли на акцію «Не дамо себе забудувати» і відстояли землю.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Гість прокторей 2018-06-21 17:25:26

Цікаво хто стоїть за цим пітанням?Хто замовник такого будівництва?А головне скільки грошей запросят панове депутати,та псевдо активна громада ,яка вже витратила кошти та свій час на росповсюдження інформаціі по місту?

Гість бо 2018-06-27 13:49:04

Головна проблема забудови по вул Коцюбинського в тому що дорога а саме вулиця не витримає нову кількість авто з нового будинку вулиця дуже вузенька а ще і десь треба машини паркувати.Щільність забудови у центрі міста буде як в Шанхаї.