Вівторок, 16 квітня 2024, 10:27
Повна версія сайту
;

Дитсадки №№ 4 і 22 Чернігова перепрофілюють у центри розвитку дитини

13:44 22.06.2018    Коментарі  
 

Міська рада затвердила рішення про перепрофілювання 2-х закладів дошкільної освіти Чернігова у центри розвитку дитини Чернігівської міської ради. Це - Чернігівський дошкільний навчальний заклад №4 «Калинонька» та Чернігівський дошкільний навчальний заклад №22. 

Рішення набирає чинності з 1 вересня 2018 року.

Відтоді ці заклади матимуть назву: заклад дошкільної освіти №4 «Калинонька», центр розвитку дитини Чернігівської міської ради та заклад дошкільної освіти №22, центр розвитку дитини Чернігівської міської ради.

Цим рішенням Управлінню освіти міської ради доручено забезпечити державну реєстрацію вказаних змін до правовстановлюючих документів у відповідності до вимог чинного законодавства. Також депутати затвердили Статути цих закладів. 

Перепрофілювання діючих закладів дошкільної освіти на центри розвитку дитини передбачено міською цільовою Програмою розвитку освіти м. Чернігова «Освіта в житті нашого міста» на 2017-2021 роки.

У центрах розвитку дитини запроваджуються нові форми роботи з дітьми дошкільного віку, спрямовані на забезпечення різнобічного розвитку кожної дитини з урахуванням її нахилів, здібностей, індивідуальних, психічних та фізичних особливостей.

В основі роботи педагогічних колективів цих закладів – фізкультурно-оздоровче спрямування освітнього процесу. З огляду на це розроблена модель управлінської діяльності процесом фізичного виховання і оздоровлення, система роботи з використанням сучасних технологій, спрямованих на збереження здоров’я дітей. 


Автор: Прес-служба Чернігівської міської ради
Коментарів ще немає