Субота, 27 квітня 2024, 03:54
Повна версія сайту
;

В Чернігові поліція затримала виробника амфетаміну

08:01 25.06.2018    Коментарі  
 

На Чернігівщині поліцейськими управління протидії наркозлочинності затримано чоловіка, який в автокооперативі поставив на потік виготовлення амфетаміну. 

До управління протидії наркозлочинності ГУНП в Чернігівській області надійшла оперативна інформація, що житель обласного центру незаконно виготовляє заборонений психотропний засіб - амфетамін.

Поліцейські відкрили кримінальне провадження і в рамках нього за рішенням суду провели в одному з автокооперативів Чернігова санкціонований обшук. Підозри правоохоронців підтвердилися, в гаражі підозрюваного в присутності пойнятих оперативники виявили та вилучили розфасовану психотропну речовину – амфетамін масою близько 30г, до 5 літрів прекурсорів та грошові кошти у сумі близько 5 тисяч гривень.


Увесь процес виявлення та вилучення задокументовано та зафіксовано слідчими поліції, матеріали приєднані до кримінального провадження, відкритого за ознаками частини 2 статті 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) - карається позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.


Триває досудове розслідування.



Автор: Сектор комунікації поліції Чернігівської області
Коментарів ще немає