П'ятниця, 29 березня 2024, 03:19
Повна версія сайту
;

На Чернігівщині поліція спільно з «Київстар» запустили соціальний проект для розшуку зниклих дітей

08:11 25.06.2018    Коментарі  
 

Національна поліція та мобільний оператор зв’язку «Київстар» запустили в Чернігівській області спільний соціальний проект «Пошук дітей». Він успішно пройшов апробацію у Києві та Одесі, а відтепер працює й на Придесенні.

Суть проекту полягає у тому, що сервіс, який працює на базі СМС-повідомлень, допомагає поліції використовувати можливості мобільної мережі «Київстар» для оперативного оповіщення громадян про зникнення дітей. СМС-повідомлення отримуватимуть абоненти, які перебувають в районі зникнення дитини (від 1 до 3 кілометрів).

«Київстар» з 6 червня вже запустив сервіс у тестовому режимі. Він активований у абонентів автоматично і безкоштовно. При бажанні абоненти можуть самостійно відключитися від отримання подібних СМС.

Повідомлення містить інформацію про дитину, обставини її зникнення, посилання на фейсбук-сторінку відділу ювенальної превенції управління превентивної діяльності у Чернігівській області з більш детальною інформацією та фотографією, а також контакти поліції, куди можуть звертатися потенційні свідки, які хочуть допомогти в пошуку.


Автор: Сектор комунікації поліції Чернігівської області
Коментарів ще немає