Вівторок, 23 квітня 2024, 14:38
Повна версія сайту
;

Будівництво прямої дороги на Шерстянку відкладається на невизначений термін

10:50 25.06.2018    Коментарі  
 

Довгоочікуване будівництво прямої дороги на Шерстянку (з вул. Івана Мазепи до житлового району по вул. Текстильників) відкладається на невизначений термін.

Причиною є брак коштів на виконання цих робіт, зазначив начальник Управління ЖКГ Ярослав Куц під час свого звіту на Суспільному.

«На сьогоднішній день відбувається проектування цієї вулиці. Там дуже багато питань, пов’язаних із мережею, що знаходиться під землею. Це і водовідведення і електрика. Більше того, там навколо майже вся приватна земля. Тому, проектанти не встигають зробити у відведений термін, їм подовжили термін до серпня місяця. Ми сподіваємося, що вони виконають цей проект, адже будівництво нової дороги – це завжди складно.

Як тільки буде виконане проектування, буде зрозуміло, яка буде вартість цього будівництва. Тому, що попередня його вартість озвучувалася 80 мільйонів гривень. Тобто, знову повертаюся до того, що на сьогоднішній день цих коштів немає.

Але, ми маємо сподівання, що на наступний рік буде субвенція з державного бюджету. Якщо ж ні, тоді будемо дивитися на фінанси місцевого бюджету»,- розказав Куц.

Як повідомлялося раніше, наприкінці 2017 року міська рада оприлюднила технічну документацію щодо проекту будівництва в місті нової автомобільної дороги - для під’їзду з вул. Івана Мазепи до житлового району  по вул. Текстильників (мікрорайон "Шерстянка"). Після, під час громадських слухань, будівництво нової дороги було погоджено.

На квітневій сесії депутати Чернігівської міської ради перерозподілили 60 мільйонів гривень на ремонт доріг у Чернігові. Натомість, позбавили фінансування проект будівництва прямої дороги на Шерстянку за 9 мільйонів гривень.

Відео UA: Чернігів



Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає