П'ятниця, 19 квітня 2024, 18:45
Повна версія сайту
;

В Чернігові вітали держслужбовців

13:29 25.06.2018    Коментарі  
 

23 червня в обласній державній адміністрації відбулося урочисте зібрання з нагоди Дня державної служби України та 100-річчя запровадження державної служби.

Привітали держслужбовців зі святом перший заступник голови обласної ради Валентин Мельничук, перший заступник голови обласної державної адміністрації Юлія Свириденко, заступник начальника Міжрегіонального управління Національного агентства України з питань державної служби у м. Києві, Київській, Чернігівській та Черкаській областях Ірина Галайко.

У заході також взяли участь працівники апарату обласної державної адміністрації, керівники структурних підрозділів ОДА, територіальних органів центральних органів виконавчої влади, переможці і лауреати ІІ туру щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець».

За словами ведучого, враховуючи важливу роль державної служби у процесі становлення України як суверенної, незалежної, демократичної, соціальної, правової держави та підтримуючи рішення Генеральної Асамблеї ООН, 23 червня 2003 року в нашій країні було започатковано професійне свято – День державної служби, яке сьогодні відзначається.

Окрім того, у цьому році виповнюється 100-річчя запровадження державної служби, яка була започаткована як окремий інститут в її нинішньому розумінні у 1918 році, за часів Гетьманату Павла Скоропадського.

Валентин Мельничук у своєму виступі відзначив, що державна служба - одна із ключових ланок державотворчого механізму, адже її внесок у розбудову України є основою її незалежності і суверенітету.

За словами першого заступника голови обласної ради, державному службовцю мають бути притаманні професіоналізмі, компетентність, ініціативність, чесність і відданість справі, якій всі присягали.

Керівник побажав усім присутнім миру, щастя, добробуту і благополуччя, творчої наснаги, життєвого і професійного піднесення, нових здобутків у справі сумлінного служіння народу України.

Валентин Мельничук також з нагоди свята окремим із державних службовців вручив почесні грамоти і відзнаки обласної ради:

- головному спеціалісту відділу інформаційно-комп'ютерного забезпечення апарату обласної державної адміністрації Максиму Гламазді;

- головному спеціалісту відділу фінансового забезпечення апарату обласної державної адміністрації Світлані Журавльовій;

- головному спеціалісту відділу забезпечення діяльності керівництва апарату обласної державної адміністрації Олексію Колодубі;

- першому заступнику голови Чернігівської районної державної адміністрації Анатолію Круголу;

- завідувачу сектору персоналу Управління Держпраці у Чернігівській області Тетяні Осипенко;

- головному спеціалісту відділу з питань інвестиційної політики управління інвестиційної та зовнішньоекономічної діяльності Департаменту економічного розвитку Чернігівської обласної державної адміністрації Ірині Свириденко та іншим.

Кращі з державних службовців також отримали почесні грамоти і подяки обласної державної адміністрації та відзнаки Національного агентства України з питань державної служби.

З професійним святом державних службовців також привітали артисти Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм.


Автор: Відділ інформаційного забезпечення та зв'язків з громадськістю виконавчого апарату Чернігівської обласної ради
Коментарів ще немає