Четвер, 25 квітня 2024, 16:15
Повна версія сайту
;

Турцентру у формі «равлика» на в’їзді в Чернігів не буде?

14:37 25.06.2018    Коментарі 2  
 

Відомий бізнесмен Ігор Дідковський відмовився від ідеї будівництва туристичного центру у формі «равлика» на в’їзді в Чернігів через шквал критики.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомляє громадський активіст Олександр Гашпар.

«Учора отримав повідомлення від скульптора Олексія Степанова в якому він написав, що із-за шквала критики Ігор Дідковський остаточно відмовився від намірів інвестувати кошти в створення туристично-інформаційного "равлика" у підніжжя Валу, - це погана чи гарна новина»,- пише він.

Як повідомлялося раніше, у Чернігівській міській раді обговорювали можливість встановити туристичний центр у формі «равлика» на в’їзді до Чернігова, біля Катерининської церкви. Цю ідею запропонував відомий бізнесмен Ігор Дідковський.

Ідея проекту полягає в тому, аби створити соціальний простір та ревіталізувати територію Дитинця. У планах бізнесмена на першому етапі - облаштувати відкриту сцену та інформаційний центр з рекламною туристичною продукцією.  Другий етап – це відкриття музею, акустичного залу, арткафе, магазину книг і сувенірів. Всі витрати на реалізацію проекту здійснюватимуться за рахунок власних коштів інвестора.

На думку міського голови, місту дійсно потрібні об’єкти, які можуть зацікавити людей та залучити якомога більше туристів. Владислав Атрошенко закликав депутатів міської ради ретельно опрацювати наданий проект та визначитися з цією пропозицією. 

В свою чергу, користувачі соціальних мереж жорстоко розкритикували туристичний центр, назвавши його «кишкою» та «какашкою».


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Гість Надя Дишева 2018-06-25 18:17:51

Ето же ужассссс какойто! При въезде в город построить такой кошмар! Въезд ето же визитка города!!! Извините за "е".

Гість roman 2018-06-26 11:30:30

Не нужно там вообще ничего строить! Там хорошо тем, что там ничего нет!!!