Четвер, 18 квітня 2024, 04:42
Повна версія сайту
;

Поліція знайшла молодиків, котрі вкрали секцію паркану зі скверу Хмельницького

16:44 27.06.2018    Коментарі  
 

Небайдужі громадяни повідомили поліцію про двох парубків, які близько 6 ранку викрали секцію кованого паркану зі скверу Богдана Хмельницького й понесли в напрямку вулиці П’ятницької.

Поліцейські зреагували миттєво та майже відразу знайшли спритників, які ще не встигли відійти з важкою здобиччю далеко від скверу.

На місці події працювали патрульна поліція та слідчо-оперативна група Чернігівського відділу поліції, які задокументували факт злочину та вилучили у хлопців викрадену секцію паркану.

Як встановили поліцейські, молодики віком 17 та 19 років украли секцію неприкріпленого паркану унещодавно реконструйованому сквері Богдана Хмельницького, плануючи здати її на металобрухт.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань.Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка).

Таємне викрадення чужого майна карається штрафом від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.


Автор: Сектор комунікації поліції Чернігівської області
Коментарів ще немає