Середа, 24 квітня 2024, 06:02
Повна версія сайту
;

Протягом доби поліція викрила трьох осіб за незаконні операції з наркотиками

07:12 29.06.2018    Коментарі  
 

Викриті поліцією зловмисники займалися незаконним збутом та зберіганням наркотиків у Ніжині та Коропському районі. 

27 червня в Ніжині кримінальна поліція виявила та вилучила у місцевої жительки згорток фольги з порошкоподібною речовиною рожевого кольору (амфетаміном) вагою біля 0,5г.

Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України (незаконне зберігання наркотичних засобів без мети збуту) - карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Того ж дня поліція затримала в Ніжині містянку, яка збула громадянину порошкоподібну речовину (амфетамін) вагою близько 1г. На підставі статті 208 Кримінального процесуального кодексу україни жінку поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Вилучене направлено на дослідження до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 307 Кримінального кодексу України (незаконний збут наркотичних засобів) - карається позбавленням волі на строк від чотирьох до восьми років.

27 червня в ході санкціонованого обшуку в садибі жителя Коропського району поліція виявила та вилучила подрібнену речовину рослинного походження (канабіс) вагою близько 5г. Вилучене направлено на експертизу.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України ( Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) - карається позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Триває досудове розслідування.


Автор: Сектор комунікації поліції Чернігівської області
Коментарів ще немає