П'ятниця, 26 квітня 2024, 20:40
Повна версія сайту
;

Рятувальники розказали про ліквідацію наслідків підтоплення станом на сьогоднішній ранок

11:20 03.07.2018    Коментарі  
 

Упродовж минулої доби рятувальниками Управління ДСНС України у Чернігівській області проводились роботи по ліквідації наслідків підтоплення об’єктів життєзабезпечення, приватних будівель та підвальних приміщень багатоповерхівок, що по проспекту Миру, 44 та 41, вул. Шевченка, 61, Лисенка, 8 та 16, Гончій, 93, 95, 100, пров Нахімова, 21. Для проведення аварійно-рятувальних робіт від У ДСНС України у Чернігівській області залучалося 6 одиниць техніки та 24 чоловіки особового складу. Продовжує функціонувати у цілодобовому режимі пункт забезпечення життєдіяльності постраждалого населення по вул. Декабристів, до якого упродовж доби звернулася 81 особа.

Підрозділами ДСНС проводяться роботи по відкачуванню води з підвальних приміщень приватних домогосподарств по вул. Гончій та Кривлевського, а також здійснюється ліквідація наслідків підтоплення підвальних приміщень Чернігівської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. В.Г.Короленка. До дій за призначенням задіяно 3 одиниці техніки та 12 чоловік особового складу.

Нагадаємо, 30 червня внаслідок складних погодних умов сталося підтоплення 110 домогосподарств та об'єктів різних форм власності на 40 вулицях м. Чернігова.


Автор: УДСНС у Чернігівській області
Коментарів ще немає