П'ятниця, 29 березня 2024, 03:19
Повна версія сайту
;

Упродовж минулих вихідних днів вогнеборці Чернігівщини ліквідували 11 пожеж

11:49 09.07.2018    Коментарі  
 

Упродовж минулих вихідних днів вогнеборці Чернігівщини ліквідували 11 пожеж, з яких 6 у житловому секторі громадян, 4 в природних екологічних системах та 1 іншу. Причинами їх виникнення у 8 випадках послужила необережність громадян у поводженні з вогнем, у 2 - порушення правил монтажу нагрівальних печей та димарів та у 1 випадку внаслідок короткого замикання електромережі. На щастя ніхто з людей не постраждав.

Слід зазначити, що незважаючи на численні заклики рятувальників через наявні засоби масової інформації та під час проведення профілактичних відпрацювань населених пунктів, громадяни ігнорують правила безпеки, що в кінцевому результаті призводить до виникнення пожеж, іноді з трагічними наслідками.

Рятувальники УДСНС України у Чернігівській області ще раз звертають увагу мешканців та гостей області: щоб лихо не прийшло до Вашої оселі, слідкуйте за протипожежним станом приладів опалення, електромереж і приладів, дотримуйтеся правил обережного поводження з вогнем. Пам’ятайте, дотримання правил пожежної безпеки допоможе Вам уникнути лиха й зберегти своє життя та майно.


Автор: УДСНС у Чернігівській області
Коментарів ще немає