Субота, 20 квітня 2024, 16:06
Повна версія сайту
;

Впродовж минулої доби рятувальники 4 рази залучалися до ліквідації пожеж

10:27 10.07.2018    Коментарі  
 

Упродовж минулої доби на Чернігівщині виникло 4 пожежі, з яких 3 в житловому секторі громадян та 1 на транспорті. Причинами загорянь послужило порушення правил монтажу нагрівальних печей та димарів, а також необережність під час куріння.

Про це повідомляє У ДСНС в Чернігівській області.

Так, 10 липня о 00:06 до Служби порятунку "101" у Ніжинському районі надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку, по вул. Челюскіна, що у районному центрі. Оперативно на місце пригоди прибуло два відділення вогнеборців 16-ї Державної пожежно-рятувальної частини. На цей час майже весь будинок був охоплений вогнем. Рятувальники  о 00:24 локалізували, а о 01:40 остаточно ліквідували пожежу. Вогнем знищено перекриття та покрівлю будинку по всій площі, пошкоджено стіни та майно.

Причиною виникнення пожежі послужила необережність під час паління 47-річного господаря будинку. На щастя ніхто з людей не постраждав.

У зв’язку з цим, рятувальники звертаються до громадян щодо дотримання заходів пожежної безпеки у побуті. В жодному разі не паліть у помешканнях, це може призвести до трагедії. Бережіть своє життя і майно від вогню.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає