П'ятниця, 29 березня 2024, 15:47
Повна версія сайту
;

Протягом доби в Чернігові поліція оперативно затримала двох грабіжників

14:32 12.07.2018    Коментарі  
 

В обох випадках зловмисники відлупцювали своїх жертв і відібрали у них мобільні телефони. Нападники затримані, майно вилучено і повернуто власникам. 

11 липня до поліції звернувся чернігівець і повідомив, що біля кафе по проспекту Перемоги невідомий чоловік завдав йому тілесних ушкоджень та відкрито заволодів мобільним телефоном «Huawei».

В ході проведення розшукових заходів наряд патрульної поліції "по гарячих слідах" затримав жителя обласного центру. Чоловік у скоєному зізнався, телефон вилучено.

Того ж дня інший чернігівець став жертвою грабіжника. Зловмисник завдав заявнику тілесних ушкоджень та відкрито заволодів його речами - 4000 гривнями, телефоном «Самсунг» та електронною цигаркою. Патрульні оперативно затримали нападника, чолов'яга дав правдиві свідчення. У нього вилучено телефон жертви, банківські картки та електронну цигарку.

Інформація про події внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальні провадження за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, або вчинений повторно, або за попередньою змовою групою осіб) - карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років.

Триває досудове розслідування.


Автор: Сектор комунікації поліції Чернігівської області
Коментарів ще немає