Вівторок, 16 квітня 2024, 20:10
Повна версія сайту
;

У Чернігівському СІЗО покінчив життя самогубством один із засуджених

08:02 16.07.2018    Коментарі  
 

Під процесуальним керівництвом прокуратури області здійснюється досудове розслідування у кримінальних провадженнях, зареєстрованих 14.07.2018 за фактами доведення до самогубства (ч. 1 ст. 120 КК України) та катування (ч. 1 ст. 127 КК України).

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Чернігівської області.

З’ясовано, що близько 5-30 години ранку у камері Державної установи «Чернігівський слідчий ізолятор» виявлено засудженого з наявними тілесними ушкодженнями у виді порізів в області шиї. Медичні працівники, які прибули за викликом в установу, констатували смерть в’язня.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Чернігівського ВП ГУНП в області, галузевий відділ прокуратури області, прокурор області та його заступник.

Поряд з іншим з’ясовано, що засудженому за вбивство до 14 років позбавлення волі напередодні дружина повідомила про те, що розпочинає процедуру розлучення, через це він перебував у пригніченому стані.

Крім того оцінку діям персоналу Чернігівського СІЗО за надзвичайною подією буде надано у ході розслідування кримінальних проваджень.

На даний час у провадженнях призначено експертизи, допитуються свідки, здійснюються інші невідкладні слідчі (розшукові) дії, направлені на встановлення всіх фактичних обставин події.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає