Четвер, 25 квітня 2024, 03:30
Повна версія сайту
;

“Сівер-центр” став “UA: ЧЕРНІГІВ”

10:36 16.07.2018    Коментарі  
 

З 16 липня телеканал “Сівер-центр” починає мовлення під назвою “UA: ЧЕРНІГІВ”. Логотип UA: є своєрідним знаком якості Суспільного, що призначається філіям за результатами моніторингів ефіру мовника.

“Час іде, все змінюється і ми щасливі, що отримали такий знак якості як “UA:”, це значить, що зміни, над якими працює наша команда, — помітні. Відповідність усім стандартам Суспільного мовлення – безумовно важливе досягнення для нас і ми надалі працюватимемо над вдосконаленням якості нашого контенту”, – коментує новину продюсер Чернігівської філії НСТУ, Артем Шелковий.

18 травня на Львівському медіафорумі член правління ПАТ "НСТУ" Микола Чернотицький, відповідальний за діяльність з оптимізації центральної та регіональної структури, оголосив про присвоєння Львівській і Чернігівській філіям своєрідного знаку якості Суспільного — логотипу "UA:".

Рішення про присвоєння нової назви ґрунтується на результатах моніторингу ефірів усіх регіональних мовників. Керівники творчих напрямів стежать за відповідністю журналістським стандартам, цінностям Суспільного та за технічною якістю ефірів. Чернігівська дирекція показала одні з найкращих результатів і були відзначені як такі, що відповідають стандартам якості Суспільного.


Автор: UA: СУСПІЛЬНЕ МОВЛЕННЯ
Коментарів ще немає