Субота, 20 квітня 2024, 05:14
Повна версія сайту
;

«Знахарів», котрі вбили двох киян, судитимуть у Мені

11:40 16.07.2018    Коментарі  
 

Третього липня Апеляційний суд області визначив, що «знахарів» 44-річну Ніну Попівку з Шаповалівки Борзнянського району та 42-річного Ігоря Гордієнка з Носівки судитимуть у Мені.

Незважаючи на те, що їхню справу майже до половини розглянув Бахмацький районний суд. Залишилося допитати свідків, обвинувачених, пройти дебати між прокурором і захисниками і оголосити вирок. Слухання тривали з середини січня до кінця червня. Але у однієї з трьох бахмацьких суддів, яка входила до складу колегії, скінчився строк повноважень. Це і стало підставою направити на повний розгляд.

Гордієнка і Полівку звинувачують в умисному вбивстві з корисливих мотивів подружжя Ольги і Віталія Зубенків.

Молода пара не мала дітей. «Знахарі» запевнили подружжя, що на них порча. Щоб зняти її, мали відбути не один сеанс у цілителя Гордієнка. Приймав «знахар» у літній кухні Ніни Полівки.

Торік влітку Зубенки приїхали до Шаповалівки на черговий прийом — і зникли. Через тиждень їх знайшли убитими і закопаними в одній ямі за селом. Кримінальна пара забрала їхнє золото. Полівка здала його у ломбард. Забрали гроші, мобілки. Ще поїхали у київську найману квартиру Зубенків, звідти викрали все цінне.


Автор: Валентина Остерська, тижневик «Вісник Ч» №28 (1679),12 липня 2018 року, gorod.cn.ua
Коментарів ще немає