П'ятниця, 26 квітня 2024, 08:16
Повна версія сайту
;

Стадіон Гагаріна проінспектували перед матчем "Десна" - "Шахтар"

17:05 16.07.2018    Коментарі  
 

Сьогодні, 16 липня, стадіон імені Гагаріна проінспектував голова комітету з питань стадіонів та безпеки проведення змагань Геннадій Прокопович. Крім того, разом з керівником комітету інфраструктуру стадіону вивчав адміністратор ФК Шахтар Сергій Матяж (саме донецький клуб буде першим гостем на чернігівському стадіоні в рамках УПЛ).

Про це повідомляє прес-служба ФК "Десна".

“Сьогодні на стадіоні відбулася нарада за участі представників Шахтара та Десни, а також керівництва комплексу. Стадіон “Десни” вже допущений до матчів Прем’єр-ліги рішенням Виконкому. І матч першого туру між “Десною” і “Шахтарем” відбудеться в Чернігові 25 липня о 19:00. Стадіон знаходиться в реєстрі, все нормально, – заявив Геннадій Прокопович голова комітету з питань стадіонів та безпеки проведення змагань.

Нагадаємо, що на стадіоні проводиться ряд заходів по виправленню зауважень, які ФК Десна отримав від атестаційного комітету. Крім керівництва ФК Десна активно участь в роботах на стадіоні приймає і міський голова, який виділив кошти з бюджету. «Всі ми хочемо, щоб матч цей відбувся в місті Чернігові, щоб футбольний сезон проходив в нашому місті і нам важливо показати динаміку змін. Тому ми вирішили допомогти з укріпленням матеріальної бази стадіону», – заявив Владислав Атрошенко.

Крім того, керівництво клубу та міський голова Чернігова ведуть перемовини щодо майбутнього стадіону. «Зараз я знаходжусь в діалозі з міністром спорту щодо того, щоб міністерство передало на баланс складу комунального майна міста цей стадіон. У них є свої аргумент, тому поки що дискусія досить важка. Я думаю, що ми доведемо це питання. Є позиція голови федерації футболу України, і вона на користь міста Чернігова», – говорить Владислав Атрошенко, Чернігівський міський голова.

Гра Десна – Шахтар відбудеться на стадіоні імені Гагаріна 25 липня, початок матчу о 19:00. 18 липня стартує продаж річних абонементів на сезон 2018/2019.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає