Четвер, 28 березня 2024, 22:05
Повна версія сайту
;

Сміттєпроводи у багатоповерхівках Чернігова необхідно заварювати – Атрошенко

11:13 17.07.2018    Коментарі 1  
 

Сьогодні всі сміттєпроводи у багатоповерхівках потрібно заварювати, - вважає Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

Про це він говорив неодноразово. У тому числі сьогодні на розширеній міській нараді, коли начальник КП «Деснянське» Віктор Пригара підняв питання щодо закупівлі для одного з дев’ятиповерхових будинків нових сміттєпроводів:

- На сьогодні досвід інших міст показує, що всі міста, які пройшли цей болісний шлях, тільки виграли. І люди теж. Вони звикли до того, що сміття потрібно виносити на вулицю. Місто, в свою чергу, отримало значну економію коштів на вивозі цього сміття, на технології прибирання тощо. Тому нам теж треба працювати над цим питанням. Спочатку ми експериментально підемо на такий крок по одному з ЖЕКів, порахуємо, скільки коштів можна зекономити. Я думаю, що економія буде у 1,5 рази, - сказав міський голова.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Гість Дід 2018-07-17 19:59:40

Згідно чинного законодавства всі комунікації в багатоквартирних житлових будинках і допоміжні приміщення належать мешканцям на праві спільної сумісної власності,в тому числі і сміттєпроводи.А тому втручання без згоди може закінчитися в суді.