П'ятниця, 26 квітня 2024, 14:04
Повна версія сайту
;

На Козелеччині поліція вилучила у містянина марихуану та вибухову речовину

15:04 18.07.2018    Коментарі  
 

Раніше судимий житель Козелецького району незаконно зберігав у помешканні рослини коноплі та готову до вживання марихуану.

В ході операції «Мак-2018» кримінальна поліція перевірила інформацію, що житель Козелецького району незаконно зберігає у себе наркотичну сировину. Під час санкціонованого обшуку в помешканні раніше судимого містянина поліція виявила та вилучила 120 стебел рослини коноплі, 200 грамів подрібненої коноплі та 200 грамів пороху.

Вилучене направлено на дослідження до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальні провадження за частиною 1 статті 310 Кримінального кодексу України (незаконний посів або незаконне вирощування снотворного маку в кількості від ста до п'ятисот рослин чи конопель у кількості від десяти до п'ятдесяти рослин) - карається штрафом від ста до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, а також за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) - карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Триває досудове розслідування.


Автор: Сектор комунікації поліції Чернігівської області
Коментарів ще немає