Вівторок, 16 квітня 2024, 20:15
Повна версія сайту
;

У Ніжинському районі сільські вогнеборці під час ліквідації пожежі врятували господаря помешкання

12:27 19.07.2018    Коментарі  
 

18 липня о 16:20 до Служби порятунку "101" у Ніжинському районі надійшло повідомлення про загоряння приватного житлового будинку в с. Галиця. Загоряння помітили сусіди й викликали вогнеборців. На місце події за викликом прибули дві місцеві пожежні команди з населених пунктів Галиця та Лосинівка. Сільські вогнеборці під час ліквідації пожежі врятували з небезпечної зони 36-річного господаря помешкання. Внаслідок дії високої температури чоловік отримав термічні опіки кінцівок ІІ ст. Постраждалого каретою швидкої медичної допомоги було доставлено до Ніжинської центральної районної лікарні. О 17:30 вогнеборці пожежу ліквідували.

Про це повідомляє У ДСНС в Чернігівській області.

Причиною загоряння послужило порушення правил технічної експлуатації електропобутових приладів. Господар залишив без нагляду увімкнену електроплитку.

Рятувальники Управління ДСНС України у Чернігівській області застерігають: щоб уникнути пожеж та нещасних випадків й тим самим вберегти своє та життя оточуючих Вас людей, будьте обережні при поводжені з вогнем, слідкуйте за справністю електричних приладів та електромереж. Дотримуйтесь правил пожежної безпеки.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає