П'ятниця, 26 квітня 2024, 02:43
Повна версія сайту
;

Селищна рада Козельця заборонила приймати сміття з інших регіонів країни

12:35 19.07.2018    Коментарі  
 

На засіданні виконавчого комітету Козелецької селищної ради прийнято рішення заборонити ТОВ «Еко-Сервіс-Козелець» приймати на полігон тверді побутові відходи з інших регіонів та рекомендували у термін до 3 серпня розірвати усі наявні договори про приймання сміття з-за меж Чернігівської області.

А до цього часу селищна рада развернулася до дирекції еко-сервісу з проханням зменшити обсяги прийому сміття. У разі не виконання рішення виконкому КП «Архітектурно-планувальне проектно-виробниче бюро» розірве договір про надання послуг по виробничо-технічному обслуговуванню полігону розміщення твердих, рідких побутових та промислових відходів з ТОВ «Еко-Сервіс Козелець». 

Проблема ця набагато ширша, ніж обмеження приймання сміття, тому і підхід до вирішення повинен бути комплексним: це не лише обмеження приймання твердих побутових відходів з інших областей, а й вирішення питання із сортуванням та будівництва переробного комплексу, утримання полігону у належному стані та ін. 

Саме над цими питаннями селищна рада системно працювала останні кілька місяців. Нами було створено робочу групу, вивчались документи, проблема обговорювалось на виконкомі та сесії селищної ради, проводились робочі зустрічі.


Автор: Козелецька селищна рада
Коментарів ще немає