Субота, 20 квітня 2024, 06:39
Повна версія сайту
;

На Чернігівщині власна необережність господаря під час паління призвела до загоряння житлового будинку

15:06 20.07.2018    Коментарі  
 

19-го липня о 14:11 до Служби порятунку "101" у Козелецькому районі надійшло повідомлення про пожежу приватного житлового будинку в с. Гальчин.

Про це повідомляє У ДСНС в Чернігівській області.

За викликом на місце події прибуло два відділення 5-ої Державної пожежно-рятувальної частини, відділення 5-го професійного пожежного посту з селища Олишівка У ДСНС України у Чернігівській області, а також вогнеборці оперативно залучили місцеву пожежну команду з с. Новий Шлях. На момент прибуття підрозділів полум'я охопило дах житлового будинку. Спільними діями вогнеборців пожежу о 14:58 було локалізовано, а о 15:55 остаточно ліквідовано та не допущено розповсюдження вогню на поруч розташовані споруди господарчого призначення.

За попередніми даними, ймовірною причиною виникнення пожежі послужила власна необережність господаря під час паління. Вогнем знищено покрівлю та перекриття будівлі, пошкоджено стіни та майно господаря.

До гасіння залучалось 10 чоловік особового складу та 4 одиниці спеціальної техніки.

У зв’язку з цим, рятувальники Управління ДСНС у Чернігівській області застерігають: щоб уникнути пожежі й тим самим вберегти своє та життя оточуючих Вас людей, будьте обережні при поводжені з вогнем. Не допускайте паління у помешканнях, ретельно гасить недопалки й сірники.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає