П'ятниця, 26 квітня 2024, 16:42
Повна версія сайту
;

Журналістів Чернігова запрошують обговорити судову реформу

10:05 23.07.2018    Коментарі  
 

У Чернігові , у вівторок,24 липня, об 11:00, в коворкінг центрі « Світогляд»(пр.. перемоги 108-А) відбудеться прес-сніданок Комітету виборців України присвячений інформаційній кампанії інформування громадян щодо основних аспектів судової реформи. Суддя-спікер Господарського суду Чернігівської області Демидова Марія Олександрівна на 4-му прес-сніданку розповість про кваліфікаційне оцінювання суддів.

 Даний прес-сніданок проводиться в рамках проекту «ПІДВИЩЕННЯ ОБІЗНАНОСТІ ГРОМАДСЬКОСТІ ЩОДО СТАНУ ТА ХОДУ СУДОВОЇ РЕФОРМИ НА МІСЦЕВОМУ ТА НАЦІОНАЛЬНОМУ РІВНЯХ», що виконує ВГО «Комітет виборців України», в рамках Програми Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Нове правосуддя».

Прес-сніданок є гарною можливістю в приємній та неформальній обстановці ( за філіжанкою кави та запашним круасаном) дізнатися більше про хід судової реформи в Україні та Чернігівській області, а також налагодити професійні стосунки з колегами та партнерами.

До участі  у заході запрошуються судді, представники апарату суддів, правники, лідери громадської думки, експерти, представники ЗМІ та профільних ГО.

Цей прес-сніданок проводиться за підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID). Погляди авторів, викладені на прес-сніданку, не обов’язково відображають погляди Агентства США з міжнародного розвитку або уряду Сполучених Штатів Америки.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає