Субота, 20 квітня 2024, 00:17
Повна версія сайту
;

Поліція Ніжина розслідує обставини ДТП, в якій одна людина загинула, одна травмована

08:43 24.07.2018    Коментарі  
 

Водій легковика на виїзді з Ніжина не впорався з керуванням та зіткнувся з придорожньою електроопорою.

Вночі 23 липня до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими на виїзді з Ніжина. На місце події прибула слідчо-оперативна група Ніжинського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області.

Поліцейські встановили, що в 300 метрах від молокозаводу по вулиці Борзнянський шлях водій легковика «Шкода», рухаючись на виїзд з Ніжина в напрямку с. Вертіївка, не впорався з керуванням та зіткнувся з придорожньою електроопорою.


В результаті ДТП постраждали пасажири автомобіля. Один з них госпіталізований до Ніжинської центральної міської лікарні з травмою хребта, інший загинув на місці.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Триває досудове розслідування.



Автор: Сектор комунікації поліції Чернігівської області
Коментарів ще немає