Четвер, 25 квітня 2024, 02:53
Повна версія сайту
;

У першому півріччі жителі Чернігівщини пенсії отримували вчасно

17:02 26.07.2018    Коментарі  
 

Про це зазначалося під час сьогоднішнього розширеного засідання колегії при начальнику Головного управління Пенсійного фонду України в області.

За словами заступника начальника головного управління Марії Помилуйко, органами Фонду області забезпечено стабільне фінансування та своєчасну виплату пенсій понад 336 тисячам громадян.

 Протягом півріччя вживали заходи і щодо збалансування бюджету Пенсійного фонду, покращення якості обслуговування громадян, впровадження ефективних технологій адміністрування та підвищення прозорості пенсійної системи.

Мовою цифр:призначено 4,7 тисячі пенсій, проведено понад 36 тисяч поточних перерахунків за зверненнями громадян, встановлено 144 пенсії за особливі заслуги перед Україною.

Надходження коштів за звітний період — більше 39 мільйонів гривень, або 115,8% від плану.

Ведеться активна робота з легалізації трудових відносин: виведення з тіні неоформлених найманих працівників, зменшення кількості застрахованих осіб, які отримують заробітну плату менше мінімальної, та мобілізація до бюджету додаткових надходжень від сплати єдиного соціального внеску.

— Одним із основних напрямків нашої роботи залишається якість та доступність для громадян послуг, які надаються органами Фонду області. Слід зазначити, що в цьому напрямку ми маємо позитивну динаміку. Поза межами територіальних управлінь в області створено 29 віддалених робочих місць для обслуговування громадян, із них: 17 — в ОТГ, 12 — в інших установах. У поточному році вже працює 15 віддалених робочих місць, де надано більше двох тисяч послуг, – зазначила Марія Помилуйко.

У свою чергу начальник управління Юрій Юрченко акцентвав на пріоритетах діяльності органів Пенсійного фонду України в області у II півріччі 2018 року. Ними й надалі залишаються стабільне фінансування та своєчасна виплата пенсій, збалансування бюджету Фонду, впровадження ефективних технологій адміністрування та підвищення прозорості пенсійної системи.


Автор: За інформацією Головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області
Коментарів ще немає