Вівторок, 23 квітня 2024, 23:10
Повна версія сайту
;

Корюківка відзначила День міста

09:20 30.07.2018    Коментарі  
 

28 липня у Корюківці відбулися урочисті заходи з нагоди Дня міста, 1030-річчя хрещення Київської Русі та фестивалю «Гурок-фест», в яких взяли участь депутати обласної ради та Верховної Ради України, керівники міської, районної виконавчої та представницької влади, жителі і гості свята.

У рамках урочистих заходів відбувся святковий концерт за участі колективів художньої самодіяльності місцевого Будинку культури, циркової студії «Юність» с. Макошино, було відкрито першість міста з армреслінгу та гирьового спорту, виступили групи «Арт_Обед» та «Star Band», кавер бенд «JAZZY – TIME», а також артисти з програмою вогняного шоу.

У парку біля міської ради проводилися майстер-класи, безпрограшні лотереї для дорослих та дітей, працювали фотозона, зокрема, відкрита лабораторія «Цікава хімія» (КПІ ім. Ігоря Сікорського) представила своє Хімічне шоу (цікаві хімічні досліди: мильний фонтан, лавова лампа, цитрусова батарейка, ненамокаючий цемент та ін.). Також відбувся розіграш суперпризів та головного призу від міського голови.

На фестивалі «Гурок- фест» було проведено конкурс на найсмачніше приготування традиційної корюківської страви – тушкованих огірків.

У Корюківському історичному музеї всі бажаючі могли оглянути виставки «Відомі невідомі корюківці» та «Минуле Корюківки: цифри і факти».


Автор: Відділ інформаційного забезпечення та зв'язків з громадськістю виконавчого апарату Чернігівської обласної ради
Коментарів ще немає