Четвер, 25 квітня 2024, 22:13
Повна версія сайту
;

Новий фонтан навпроти Мегацентру в цьому році не пропрацював і дня

08:40 31.07.2018    Коментарі  
 

Черговий порив труби виявили у фонтані в парку біля «Мегацентру». Цього року він не працював жодного дня. У квітні навколо водограю з’явився паркан. Ремонтні роботи тут тривають четвертий місяць. За цей час знайшли пориви у шести трубах.

Фонтан збудували на місці старого. У 2016 році на його реконструкцію витратили майже 4 мільйони гривень. Ще 1,5 мільйони коштував ремонт прилеглої до нього території. За словами Ярослава Куца, начальника управління ЖКГ Чернігівської міськради,  пориви виникли через те, що стара бетонна основа не витримала навантаження: « Бетон трохи просів, на зовсім незначну висоту у 5 мм. Але за рахунок того, що труба в бетоні, всередині. Тобто була зроблена помилка, треба було б там зробити трубу як кожух, і всередину вкласти вже трубопровід. Це була помилка при проектуванні.»

Журналісти суспільного зв’язалися з проектувальником – столичною компанією «Імперія води». Там обіцяли ситуацію прокоментувати, втім на момент виходу сюжету в ефір, відповіді не надали. Їхню позицію ми готові озвучити у наступних випусках.

Коли запрацює фонтан, в управлінні ЖКГ казати не беруться.

Додаткових коштів на ремонт фонтану не виділятимуть. Роботи виконує підрядник, що обслуговує фонтан.

Відео UA: Чернігів



Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає