Вівторок, 16 квітня 2024, 20:36
Повна версія сайту
;

Володимира Куніцина, екс-голову Коропської РДА, підозрюють у шахрайстві і корупції

08:45 31.07.2018    Коментарі  
 

Коропська поліція розслідує кримінальне провадження, відкрите щодо 49-річного Володимира Куніцина, колишнього голови Коропської райдержадміністрації, районної ради. Його підозрюють у шахрайстві.

Причина — у 2011 році подав до Коропського центру зайнятості заяву про надання статусу безробітного для виплати допомоги по безробіттю. В заяві зазначив, що не зареєстрований як підприємець, не є фермером або членом фермерського господарства. Рік отримував допомогу як безробітний — усього 22 тисячі 927 гривень. А на той час був засновником фермерського господарства «Вишеньки».

Зателефонувала Куніцину.

— Володимире Миколайовичу, що скажете?

— Є дві справи, ще одна по корупції. Тема цікава. Кого не спіймають, навіть якщо гроші у руках тримав, кричить: не брав. Мені свербить розказати, як все відбувалося, та я утримаюся. Нічого не порушував. Найняв адвоката і буду доводити свою невинуватість у судах.

— На сьогодні ви значитесь стовідсотковим власником ФГ «Вишеньки» (вид діяльності господарства — вирощування зернових, бобових і насіння олійних культур). У 2011 році були засновником.

— Засновник не означає член господарства.


Автор: Валентина Остерська, тижневик «Вісник Ч» №30 (1681), 26 липня 2018 року, gorod.cn.ua
Коментарів ще немає