Четвер, 28 березня 2024, 20:52
Повна версія сайту
;

На Чернігівщині поліція затримала робітника пилорами, який зарізав товариша

14:13 31.07.2018    Коментарі  
 

Поліція Ріпкинського району затримала робітника пилорами, який під час конфлікту завдав ножового поранення напарнику. Чоловік помер у кареті екстреної медичної допомоги.

Зранку 31 липня до приймального відділення Ріпкинської центральної районної лікарні доставили пацієнта з ножовим пораненням грудної клітини. Чоловік помер в кареті екстреної медичної допомоги.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група Ріпкинського відділення поліції на чолі з керівництвом та група реагування патрульної поліції. 

Правоохоронці встановили, що вночі двоє робітників пилорами розпивали спиртні напої. Між ними винник конфлікт, під час якого житель Сумської області завдав ножове поранення іншому робітнику, який в кареті екстреної медичної допомоги помер. Поліція вилучила знаряддя злочину - ніж.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (вбивство) - карається позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Триває досудове розслідування.


Автор: Сектор комунікації поліції Чернігівської області
Коментарів ще немає