П'ятниця, 29 березня 2024, 11:56
Повна версія сайту
;

Куліч назвав причиною свого звільнення розбіжності у кадрових питаннях

15:12 31.07.2018    Коментарі 3  
 

Причиною свого звільнення голова Чернігівської обласної державної адміністрації Валерій Куліч називає розбіжності у кадрових питаннях.

Про це він повідомив сьогодні, 31 липня, під час підсумкової прес-конференції.

«Причина – майже три з половиною роки я відпрацював і виникли розбіжності і в кадрових питаннях і формування кадрових позицій. У мене є у цих питаннях своя думка і я привик їх відстоювати»,- сказав Куліч.

Він сказав що і різні політичні сили і народні депутати намагалися нав’язати якісь кадрові питання.

Також, Валерій Куліч відмітив, що рішення про звільнення він прийняв ще у травні, під час зустрічі з Президентом.

Додамо, що за словами Куліча, після свого звільнення він планує відпочивати. На питання, чи продовжить він свою політичну діяльність, він відмітив, що «все може бути». 

Виконувати обов’язки голови Чернігівської ОДА Валерій Куліч буде ще протягом трьох днів згідно законодавства. Якщо за цей час Президент не призначить іншу кандидатуру, тимчасово виконувати обов’язки буде перший заступник Юлія Свириденко. 

Нагадаємо, що Президент України Петро Порошенко підписав указ про звільнення із займаної посади голови Чернігівської ОДА Валерія Куліча. Його пов’язують із майбутньою передвиборчою президентською кампанією.

Додамо, що за неофіційною інформацією, 2 серпня у Чернігові очікують приїзд прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Гість Question 2018-07-31 17:58:57

Странно, три года всех устраивал в кадровых вопросах, а тут вдруг...А злые языки говорят про водку и коррупцию...

Гість Патриот 2018-07-31 22:22:08

Как по мне то он не управлял областью, а создавал видимость. В основном вопросы решали чиновники второго сорта. В районах на должности первых лиц при нем пришли люди, которые не компетентные в большинства вопросах.

Гість ага....саме так))) 2018-07-31 22:25:21

Кадровые вопросы-это не ты Валера решал)))Все знают кто тебе диктовал))