Четвер, 25 квітня 2024, 03:36
Повна версія сайту
;

Рота «Чернігів» вирушила в зону проведення операції Об'єднаних сил

07:57 01.08.2018    Коментарі  
 

Бійці роти патрульної служби поліції особливого призначення «Чернігів» здійснюють чергову планову ротацію особового складу, який несе службу в Маріуполі. 

Після стройового огляду у дворі Головного управління Нацполіції, на якому відділ професійної підготовки управління кадрового забезпечення проінспектував зовнішній вигляд, однострої та документи бійців, з правоохоронцями спілкувався психолог. Фахівець наголосила на необхідності контролю за емоціями в умовах постійного стресу, закликала проявляти більше уваги до побратимів, ділитися позитивом та уникати проявів агресії.

З особовим складом роти "Чернігів" провели інструктаж заступник начальника Головного управління Національної поліції в Чернігівській області Олександр Потапенко та начальник управління кадрового забезпечення Віктор Шанський.

Керівники обговорили з бійцями стан матеріально-технічного забезпечення підрозділу, вислухали побажання спецпризначенців та провели короткий аналіз задач, які доведеться виконувати на Донбасі.

В рамках підвищення мобільності роти в зоні відповідальності ГУНП передало підрозділу дві одиниці відремонтованого і модернізованого транспорту. Старші офіцери особисто оглянули транспорт перед відправкою в зону проведення операції Об'єднаних сил та переконалися в його належному технічному стані та побажали щасливої дороги. 

Підтримати бійців перед дорогою до Азовського узбережжя прийшли побратими, друзі і родичі.

До сфери відповідальності чернігівських поліцейських на Донеччині традиційно належать охорона стратегічних об’єктів, пропускний режим на блок-постах, а також участь у спільних операціях разом із підрозділами Нацгвардії та СБУ. 

Побратими, родичі і друзі побажали бійцям гідно виконати поставлені задачі та з честю повернутися додому.


Автор: Сектор комунікації поліції Чернігівської області
Коментарів ще немає