Четвер, 25 квітня 2024, 02:09
Повна версія сайту
;

У Чернігові мешканці будинку на вулиці Льотній 25-Б зібралися проти забудови продуктового магазину

08:18 01.08.2018    Коментарі 2  
 

Мешканці не хочуть, щоб біля їхнього будинку продавали та розпивали алкоголь. З 95 квартир, 90 власників помешкання підписались проти забудови.

У дворі, поблизу місця, де планують побудувати магазин, збираються люди.

Алла Кульбако, мешканка будинку на вул. Льотна 25-Б, каже: « Над нашою квартирою  буде кінчатися це зданіє , а в нас мала дитина,  їй 4 роки, вони тут на каблуках ходять  і нам чутно дуже хорошо в квартирі. Якщо вони  зроблять цю кришу, то це сніг, дощ,  воно нам ніяк не надо. Там то п’ють, то гулют. Ми не согласні .»

На розі цього будинку на вулиці Льотній інвестор планує звести продуктовий магазин. Мешканці збирають підписи.

Євген Волошин, мешканець будинку на вул. Льотна 25-Б, пояснює: «Це підписи мешканців  будинку 25-Б по вулиці Льотній, які категорично проти будівництва  і знищення зеленої зони. Це не один лист, 2,3,4,5 і 6 лист  ми зібрали за  2 години. Тут  90 підписів з 95 квартир.»

Два роки тому жителі будинку відстояли прибудинкову територію і будівництво не розпочали.  А в липні 2018 в їхньому подвір’ї з’явилися люди, які почали збирати підписи на укладання так званого меморандуму між мешканцями та інвестором прибудови. В ньому йдеться,  що інвестор виділить 50 тисяч гривень на облаштування території навколо будинку.

Євген Волошин, мешканець будинку на вул. Льотна 25-Б, продовжує: « Пропонували відремонтувати пішохідні доріжки , пропонували відремонтувати покрівлю,  відремонтувати дах  аби тільки люди поставили свій підпис.»

90 мешканців будинку проти нової забудови, вони зібрали підписи і підготували звернення до міського голови, аби він розібрався у ситуації.

Ми намагалися зв’язатися з інвестором будівництва Володимирем Гарбузем, але додзвонитися до нього нам не вдалося.

Позицію інвестора ми готові озвучити у наступномі матеріалі

Відео UA: Чернігів



Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Гість алекс 2018-08-01 08:47:10

бедный, нищий Вова Гарбуз, инспектор таможни, всю жизнь "стреляющий" сигареты, пьющий только " на халяву" инвестор такой стройки ???? Вы верите в это ? Это очередная поставная шавка мера !!!

Гість я 2018-08-01 09:25:23

Инспектор таможни как раз и мог накопить. Тем более если был скупым и своё не тратил.