П'ятниця, 19 квітня 2024, 20:12
Повна версія сайту
;

У Куликівському районі піротехніки вилучили та знищили артилерійський снаряд калібром 122 мм

13:55 02.08.2018    Коментарі  
 

2 серпня об 11:20 групою піротехнічних робіт та підводного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення У ДСНС України у Чернігівській області в спеціально відведеному місці знищено  артилерійський снаряд калібром 122 мм.

Про це повідомляє У ДСНС в Чернігівській області.

Небезпечний предмет виявлено 1 серпня о 17:05 під час проведення земляних робіт на узбіччі автошляху Чернігів-Пирятин Куликівського району та одразу був взятий під охорону співробітниками Національної поліції. Піротехніки ДСНС, які прибули за викликом, ідентифікували небезпечну знахідку, як артилерійський снаряд калібром 122 мм часів минулих війн. Після обстеження прилеглої території інших боєприпасів не виявлено.

Рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій застерігають. В разі виявлення вибухонебезпечних або підозрілих предметів, ні в якому разі не чіпайте їх руками. Необхідно одразу припинити будь-які роботи. Слід пам'ятати, що боєприпаси часів війни й досі несуть загрозу. Про небезпечну знахідку необхідно негайно повідомити рятувальників і поліцію за телефонами 101 та 102.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає