Четвер, 28 березня 2024, 20:51
Повна версія сайту
;

Маленькі чернігівці побували у «Місті професій»

08:39 06.08.2018    Коментарі  
 

Вдень 4 серпня у міському парку культури і відпочинку для дітей працювало «Місто професій».

Місцеві та столичні підприємства, а також різноманітні служби встановили цікаві інсталяції: тож діти спробували себе у якості справжніх полісменів, рятувальників, лікарів, фармацевтів, юристів, військових та навіть журналістів.

На вході до паркової зони кожна дитина отримала паспорт – своєрідний дозвіл тимчасово «влаштуватись на роботу». Перші паспорти вручили дітям представники організатора- благодійного фонду «Місто професій», також Чернігівської міської ради, яка підтримала проект.

«Подібні заходи дуже корисні. Адже у сучасному світі, який змінюється дужу швидко, роль освіти зростає неймовірно. І конкурентність нашої молоді залежить від рівня освіти. А сама освіта має також бути практичною: діти мають не тільки сидіти за партами, а й долучатись до подібних заходів: прийти подивитись і зрозуміти: хто такий будівельник, журналіст, лікар… Це вже другий подібний захід у Чернігові, ми із задоволенням підтримуємо їх, - зауважив заступник Чернігівського міського голови Олександр Ломако, - Чим більше українська молодь буде конкурентною у світі, тим більше у неї шансів стати успішною. А успішні громадяни – це і є успішна країна».



Автор: Прес-служба Чернігівської міської ради
Коментарів ще немає