П'ятниця, 29 березня 2024, 00:17
Повна версія сайту
;

Кого профільна комісія пропонує на посаду директора обласного художнього музею?

17:12 07.08.2018    Коментарі  
 

Комісія з проведення конкурсного добору на посаду директора Чернігівського обласного художнього музею імені Г. Галагана на сьогоднішньому засіданні визначилася з кандидатом. У разі відповідного рішення облради до виконання обов’язків директора приступить Юрій Ткач. У 2014-2016 роках він очолював Управління культури та туризму Чернігівської міської ради.

Під час співбесіди члени комісії, яку очолює заступник голови ОДА Наталія Романова, ознайомилися з презентацією напрямів розвитку закладу культури на найближчі роки. Замість звичної моделі «експозиція-екскурсовод-відвідувач» Юрій Ткач пропонує новий концепт — «відпочинок-враження-емоції». У планах — реалізація нових проектів, зокрема долучення до онлайн-платформи Google Art Project, залучення більшої кількості відвідувачів, запровадження сучасних інноваційних підходів до музейної справи, розширення творчих та професійних зв’язків тощо.

Присутні відзначили, що ідеї досить прогресивні і загалом сприятимуть розвитку туристичної інфраструктури. Втім, варто насамперед налагодити тісну співпрацю з іншими профільними закладами, а також виважено підходити до кадрової політики.

— Музей має бути закладом, що може надавати широкий спектр послуг, організовувати змістовне дозвілля та реалізовувати культурні й соціальні програми, — переконана Наталія Романова.


Автор: Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації
Коментарів ще немає